Sunday, May 9, 2010

BENCI 10 kali sebenarnya..

Esok aku cuti sepatutnya..Nak habiskan cuti..Tapi aku kena hadir miting yang tiba-tiba dibuat oleh bos punya BOS...Ish!!Tension betul!! Kenapa la aku susah sangat nak cuti??? Kalau orang lain aku tengok elok je bercuti sakan. Kalau aku..Ada je yang tak kena..BENCI!BENCI!BENCI!

Okei..dah lega selepas cakap BENCI berulang kali...-_-"

Aku takde mood, sampaikan nak update blog pun malas.. Malas nak bercerita..Takde idea nak bercerita..Takde idea nak meconteng...

nota kaki: aku selalu rasa ada hikmahnya Allah tak bagi aku dapat permenant terus dalam gomen ni...

2 comments:

  1. koje swasta je le...

    ReplyDelete
  2. x mo..aku nak jadi suri rumah yang berjaye..\0/

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails