Sunday, April 25, 2010

Tudung Kepala Keras

Ini tudung kepala keras pertama aku..Semalam aku pakai pertama kali.. Muka aku bulat.. Rasa tak sesuai pakai tudung ni...Tapi sebab dah beli, aku memaksa diri aku pakai semalam..

Ayah aku paling kuat komplen kalau aku pakai tudung ni..Sebab dia ckp tak sesuai dgn muka aku.. Tapi yang ni, dia yang tolong bayarkan..Tapi tu pun dia cakap, 'ok la'...huhu

Aku bukan nya apa..Nak try jugak sesuaikan muka aku dengan tudung ni..Sebab senang.. Kalau tiba-tiba kena pakai tudung, rembat je yang jenis ni..Tak yah gosok..Aku tetap rasa muka aku sesuai dengan tudung bawal SAHAJA!

Ini gambar yang aku ambik semalam... Puas dah cari angle terbaek..dari 18 snap, satu ni je yang berjaya nampak sudut yang ok... Yang lain, delete sepantas kilat (sendiri pun taknak tengok..) -_-"


Macam dah jadi mak orang la kalau pakai tudung ni..Hilang wajah keremajaan..(remaja ke??) :p



nota kaki: warna perlu disephiakan bagi tak menampakka jerawat yang sedang mengular besar-besaran..

4 comments:

  1. (Ini actually reply untk entry sebelum ni - takut ko terskip x baca)
    MasyaAllah!! betul ke?!!angah sebenarnye pun dah teringat & tergerak hati pasal tudung ni minggu lepas lah..agaknye mase ko beli tudung ngan abah tu kot he..he..he..lepas tu mase aku cakap psl ni semalam ko tengah try ye...mmg kite sebenarnye kembar di alam lain dulu he he..he..he...
    haa..lagi satu, aku rase sbb ko asyik ckp x sesuai je ngan muke ko tu sbb abah ko cakap not suit your face...angah tengok o.k. je..ammmahhhh

    ReplyDelete
  2. tengok ok cmane?seperti gambar di atas?adalah sangat-sangat penat untuk mencari gambar yg ok..sebab sume huduh sebenanye..muahaha

    tak..betul..abah ckp tak sesuai.dia ckp kakak ok je..emm..munken aku perlu jgn menembamkan pipi!\0/

    ReplyDelete
  3. yerr...seperti juga ngan dirimu, angah mengambil mase yg lame utk memujuk hati supaya pakailah tudung mcm ni..senang tudung ni..sarung je..tapi disebabkan pipi kita (maklumlahkan kitekan anak no.2) mmg tembam tapi comel ni sebenarnya x berape sesueiii..tapi lantaklah..nak tunggu pipi ni menguncup mmg xkan terjadilahkan..lainlah kalo sakeet tonek....muaaaaahaahhaaaaa...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails