Monday, April 19, 2010

Project Alpha Di Nuffnang (Minta Tolong!)

Nampak tak iklan Project Alpha yang bersepah sepah dekat tepi blog aku ni?

Aimi bagi semangat dekat aku suruh join projek ni.. Tapi, banyak gila aku tak paham..haha! Twitter pun aku takdek..Semalam semangat la daftar.. Lepas tu aku blur.. Macamana nak guna Twitter ni? -_-"

Rummz..Ape pulak Rummz tu? Adeh..Mintak tolong!Mintak tolong! \0/ Aimi, mungkin task untuk minggu ni aku baca je ko punya.. Lembab betul kepala otak aku nih.. Mungkin kena amek master la.. Baru berjalan sikit otak ni.. kuikuikui...


nota kaki: kerja bertimbun dekat depan ni..Tangan berjalan. Tapi berhenti kejap update blog untuk mintak tolong pasal Project Alpha ni.. -_-"

2 comments:

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails