Thursday, April 15, 2010

Pelita KLCC Dah Tak Sedap!


Aku ni kurang sikit makanan mamak ni..Tapi kalau dekat Pelita KLCC, aku mesti makan tak ingat dunia punya. Makan nasi kandar lagi..Hebat tak?hebat tak?Wiieehhuuu!! Pelita dekat Ampang Point tak sedap! Sekali dua je pernah pergi situ. Itu pun minum air kosong je. Makanan dia tak best..Diulang, tak best!

Ayah aku terer sikit bab-bab mencampur-campurkan segala macam kuah dekat nasi aku tuh. N kalau pergi dekat Pelita KLCC tu, mesti dia nak mamak yang sama jugak dari dua tahun lepas kitorang start pergi situ sampai sekarang, dia yang akan campur-campurkan segala macam kuah untuk kitorang. Kalau orang lain ayah aku taknak. Dia cakap orang lain buat tak best. Aku ikut je..Sebab memang best pun...Sampai kan mamak tu tengah menggoreng ayam pun ayah aku panggil jugak dia suruh campur-campurkan kuah untuk kitorang..Muka mamak tu??Kompem la muka bangga sebab orang suka service dia.. :p

Semalam kitorang pergi lagi.. Puas tertinjau-tinjau mana mamak tu.. Tengah buat roti canai? Bukan.. Tengah mop lantai?Bukan...Tengah lap meja? Bukan..Sampai dalam toilet ayah aku g cari..Takde jugak!!Dengan muka yang hampa, dan longlai..Ayah aku oder jugak la dekat mamak yang dah sedia ada dekat situ.. Dan memang bukan terpsycho akibat mamak yang digemari takde..Tapi memang orang baru tu buat tak sedap!! Ada ke dia letak kuah ayam madu banyak-banyak? Kompem la manis! Aduuhhh... Memang reject la lepas nih...


PELITA KLCC DAH TAK SEDAP!!TANPA KEHADIRAN MAMAK YANG SERING MEMBUAT KUAH CAMPURAN YANG SEDAP!!!BOIKOT!KAMI MAHU MAMAK ITU!KAMI MAHU MAMAK ITU!

Sekian, terima kasih......

7 comments:

  1. hi nas..salam kenal :)

    tx singgah rumah mama combi.

    wow bestnye shoping kat bandung!

    ReplyDelete
  2. hi nas..salam kenal :)

    tx singgah rumah mama combi.

    wow bestnye shoping kat bandung!

    ReplyDelete
  3. wahh!!bestnye mama combi singgah sini..siap dah baca entry yang lain.. memang selalu jadi silent reader mama combi pun..hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. lain kali ikat mamak tu atau buat announcement ko nak dtg..he..he..he..

    lepas ni kene cari port lain pulaklah ye...tak pun singgah je rumah mami jarum oopps..mami combi tu pekena nasi kandaq...ok gak tu..

    ReplyDelete
  5. mungkin mamak tu dah kena antau balik...dah 2 thn, pass keje tak renew wahahahha

    ReplyDelete
  6. angah: tu r..pasni memang nak cari port laen la..eemm..di mana yaaa..tungguuuu...

    nad:ye!memang org2 kat situ ckp mamak tu dah balik!tahniah kerana teka dengan betul..muahaha

    ReplyDelete
  7. Cikunder mmg best fren ngn mamak2 di mana2 jua kedai mamak.tu yg dia blh teka dgn tepat!!

    Dik:mati ko kena saman ngn pelita pasni.ko ingat dorg x blh detect?habislaaa..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails