Sunday, April 25, 2010

Pelancaran NAS BOUTIQUE...!

Assalamualaikum...

Busy...Sangat busy... Sekarang ni busy dengan pemasaran untuk butik pulak (lap peluh).. Aduuhh.. Kau ni Nasrina.. Macam-macam..Lepas satu, satu nak buat..Jangan hangat-hangat chicken shit sudah.. Baik!!Saya akan berusaha!!(Asal macam ada dua watak nih -_-")

Baik..Pada 25hb April 2010, dengan rasminya, saya mengumumkan pembukaan butik saya yang dinamakan NAS BOUTIQUE yang pada peringkat awal ini akan menjual telekung-telekung dari Bandung dengan harga yang MURAH dan penjualannya TERHAD!

Telekung-telekung ni tak diperhargakan dengan harga yang melampau keuntungannya.. Cukuplah sekadar dapat pulang modal dan tiket kapal terbang tambang murah untuk saya ke Bandung mencari bekalan yang baru..(Perghh..jujur beb)

Telekung ni dijual dengan harga yang sangat murah dan anda semua tak perlu berpanas hujan berembuuunnnn(asal nyanyi lagu tomok pulak ni) untuk ke Jalan TAR atau terbang sendiri ke Bandung.. Jahitan sulamannya yang halus, kainnya yang sejuk, selesa serta tidak jarang akan membuatkan anda puas hati...

Untuk melihat sendiri.. Sila ke NAS BOUTIQUE ^_^

6 comments:

  1. wah!!..dah ade blog baru pulak...nas boutique...ini satu kejutan ni..btw tahniah kembarku...selamat datang ke alam business...wahai bakal2 pembeli, sila beli barang yang diniagakan oleh nas ni..x rugi dan dia x ambik byk untung pun...percayalah..

    foot note: canteklah yg warna pink tu..betul ke ko merelakan ia pergi?????(kitekan suke pink)

    ReplyDelete
  2. Yee..saye merelakan.sebagai seorg pembisnes, saye harus jual yg terbaek!\0/ angah,sile jual dekat opis awak ^_^

    ReplyDelete
  3. Wah2.... berbisnes plak Cik Nas ni. aku pun tak tambah2 stok kain lg. Nanti nak g Bandung ajak ye? Leh aku cari stok kain. Kite g balik hari je. Muahahahahaha...

    ReplyDelete
  4. haha!!jom2..kalo ade je tiket murah..yang tahap 50 inggit masuk tax sume ko bgtau aku tau..aku join!haha

    ReplyDelete
  5. wahhhh wahhhh... makin busy Cik Nas. Clap, clap, clap. [Every time aku dtg bertandang kt blog ni, mesti slalu gelak sorang2 sbb aku slalu imagine kekecohan kau. Jangan marah.]

    ReplyDelete
  6. ewahh ewah..(sambil cekak pinggang) najwa, aku dah tak mcm dulu..aku dah menjadi seorg yg pendiam..nak-nak nye lepas kena marah dengan pengarah td. Aku dah jadi naga!!(nagakan pendiam..hanya semburkan api membunuh)

    ehem..ehem..meh beli telekung ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails