Saturday, April 24, 2010

Hari Yang Ditunggu Tiba Jua..

Wahhhh!!!!!! Panjang pun umur aku untuk ke hari Sabtu.. Dari hari rabu aku nak hari sabtu! Celik je mata, mengharapkan nak hari sabtu..Rupanya kena pergi kerja.. Penat gila!! (nangis)
Banyak sangat kerja yang urgent dan nak kena buat keputusan cepat.. Lepas dah buat keputusan, bukannya tak payah fikir dah.Kena fikir jugak.. Kang dibuatnya runtuh atau tak berfungsi satu-satu benda yang aku lulus tu, tak ke mati??? T_T
Akhirnya hari Sabtu tiba juaaaaaa...Tapi oleh sebab dah biasa bangun awal, paksa diri nak tido, tak boleh jugak!!!!So, terima lah bebelan aku di pagi hari.. ^_^
Bila bz ni,jangan kan update blog, nak balas komen pun tak sempat. Bila bz ni, jangankan nak makan tengahari, makan pagi dan minum air pun tak sempat. Pergi toilet?Dah melampau sangat tak tahan baru pergi....
nota kaki: Kalau tak bz, cari aku kat JAKEL...haha!

4 comments:

  1. bebelan ko di hari sabtu ku terima dgn hati trbuka..sbb mmg aku tunggu pun bile kau nk membebel ni...he..he..yer.. angah rase pun nk ke jln tar la ari ni...nak cari tudung mcm ariani tu..
    pst..pstt..kembarku.. (dgn suare brbisik)aku rase aku dah stat sukelah tudung mcm hanim posh slalu pakai tu..sbb kalo pandang dr tepi mcm cun je aku ni... hahahahah...tapi versi tutup dada..k..aku harap ko pun sudi-sudikanlah try...kitekan kembar..........

    ReplyDelete
  2. Pandang anya yg sekrg ni berade disebelah kiriku die tgh pakai tudung hanim yg perasan posh tu!asal korang berdue ni!hahaha..

    ReplyDelete
  3. eh iye ke?so amacam? sesuai tak?cepatla reply... x sangke cepat betul ko bertindak ye...kalo o.k maknenye kite ada 1 lagi persamaan... yeehahhhhhh!!!!!

    ReplyDelete
  4. ohhooiiii....
    aku baru beli tudung ni minggu lepas..muahahaha!nak kate elok,tak la jugak.sebab muke aku bulat!!tapi selama ni org yang paling bising kalau aku pakai tudung ni, abah la..sebab die ckp x sesuai tok aku..

    yang ni aku beli kat ampang park. mahal sikit..tapi, abah ckp ok pulak kat muke aku..aku beli dan abah byr..muahahahaha!!

    tapi pakai kdg2 ke kot..nak pakai selalu masih rase tidak sesuai utk diriku..rase mcm mak org..kukui..ilang wajah keremajaan..cewah..:p

    yag lawannye,perlu ke kau meneluarkan idea nk pakai tudung ni masa aku tgh pakai!haha! ade kah kite sememangnye kombau yang terpisah? (garu dagu)

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails