Saturday, April 17, 2010

Dah Ada Blog Baru!!\0/

Assalamualaikum..

Dah beberapa hari dalam kepala aku ni, asyik fikir pasal nak tambah bilangan blog.. Dah macam-macam idea keluar. Tapi taktau la kenapa..Asyik bayangan makanan je yang keluar dekat depan mata ni..

Ada jugak bayangan aktiviti jalan-jalan dan melancong yang keluar. Tapi aku rasa, aktiviti tu tak dapat diupdatekan selalu dibandingkan dengan aktiviti makan-makan yang boleh membuatkan aku update 5 minit setiap hari..Yee yee..Tidak dinafikan aku sangat suka makan disamping sentiasa berharap berat badan akan turun..(Gila tak sedar diri!)

Sila lah singgah-singgah ke blog makanan aku ye.. Dekat blog ni nanti, aku bukan je akan update makanan-makanan kedai yang aku suka dan tak suka..Malah juga makanan yang di masak oleh mak aku dan makcik-makcik aku yang wallaweh sedapnya.. Ahha! Mungkin juga akan masukkan resipi jika aku berjaya risik merisik dari famili aku. Almaklumlah..Aku tau makan je.. Masak..Errr..Aku rasa last masak masa degree haritu..:'>


7 comments:

  1. wallaweh...adakah ini perkataan baru atau memang ade dlm kamus loghat Pahang kite..yeerr agak jrg2 didengari tapi mcm pernah terlintas di gegendang ini...walaubagaimana pun tahniah di atas pembukaan blog barumu ini..

    ReplyDelete
  2. Tidak.perkataan itu berada di dalam kamus kampar.haha! Yee..dengan adanya pembaca blogku yang akan melihat update pagi sekali,tghari sekali,dan ptg sekali tanpa mengira mata mata yang muncul di skrin komputer,membuatkan sy bersemangat utk membuat blog baru. Teruskan bersama saya \0/ haha

    ReplyDelete
  3. pedulikan mato-mato itu.. dengan membace entry2mu ini angah rase mcm ko ade je depan mata angah ni...teruskan mengupdatekannya dan angah akan sentiasa mengomentkannya...wahahaha...

    ReplyDelete
  4. muahaha!saya akan berusaha mengupdate selalu..Jika tidak di sini..Di blog makanan.. ^_^

    ReplyDelete
  5. layannn..walaupun jam menunjukkan hampir pukul 2:00 pagi tapi mata ni xmau lak tido lagi..nape ekk? mungkin trlebih tido ptg tadi atau sudi2kanlah sembahyang tahajjud..

    kate tetiba: nanti dtg rumah maklong ambik cd mnikhan k..tq daun keladi..

    ReplyDelete
  6. siapakah anda ini ye?adekah kembar ku?yee..sila bangun untuk solat sunat..kompem mate tu akan layu di tasik madu nanti..

    ahha!cd itu akan diambil nanti..:p

    ReplyDelete
  7. ye akulah orgnye..xtau nape tetiba takleh taip nama..mungkin blog ini yg ngantuk.. penat nak layan..:(

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails