Tuesday, April 20, 2010

3 Kem...

Sekarang jaga 3 kem.. Untuk 3 minggu ambil alih satu kem lagi sementara tunggu engineer baru sampai.. Kalau jaga je lepas tu boleh lenggang kangkung ok je.. Tapi masalah dekat kem baru ni lagi menimbun...

Kepada engineer baru..Cepat masuk!! Kerja dekat kem sendiri pun tak terhintung banyak nya..huhu...

nota kaki: penat otak...

7 comments:

  1. balik umah makan berpinggan2....

    ReplyDelete
  2. kojo jolah elok2...biar copek di serapkan dek ughang..muahaha...

    ada kah anda tertanya2 di mane angah? ohh 1, 2 days ini begitu bz
    sbb member cuti..so x cukup tgn dibuatnye....he..he..he..

    ReplyDelete
  3. haaaa...kan betul aku ckp!!sure angah busy coz kwn dia cuti..itu jer time dia nak busy..bahagian IT dia pun sure pelik mengapakah sudah tidak curi2 surf inet..muahaha

    ReplyDelete
  4. haaaa...kan betul aku ckp!!sure angah busy coz kwn dia cuti..itu jer time dia nak busy..bahagian IT dia pun sure pelik mengapakah sudah tidak curi2 surf inet..muahaha

    ReplyDelete
  5. haha!aku ngan baby dah buat satu plot cite yang lengkap dah..Mata-mata tu dah tak tahan dah dengan awak..dia hantar awak kat polis..pastu awak digari..masuk muka depan metro..'ditangkap kerana suka baca blog nashanim' blog aku femes selepas itu \0/

    ReplyDelete
  6. hahahahahahahahahahhahahahahh....
    (gelak sampai guling2) tak sangka betul sangkaan angah yg anda semua tertanya2 dimana diriku sebenarnya...siap boleh buat plot cite yg menarik lak tu...yelah kan dimana ade 3blog adik-beradik tu di situlah ade komen angah..hu.hu.hu..(sambil pandang dinding-action)

    ReplyDelete
  7. eh eh..jalan cerite tu mcm betol..tapi part ending yg akhirnye blog nashanim tu pemes adelah palsu semata2..ia telah ditokok tambah oleh pemilik belog itu sendri..


    ayat tetibe:anya..mak nagn abah x sayang ko..bye..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails