Saturday, March 6, 2010

Makeover (Nas Buang Tebiat!)

Bila tiba gila..Bila cakap ok tanpa berfikir panjang..Tak sangka pulak ini hasilnya... Lantak lah..Tiba-tiba otak nak jadi tak betul..Layankan aje..








Ini dah jadi gamba feveret..hee..^_^ v

nota kaki :Nak jugak?Pergi je jalan-jalan dekat KLCC, kalau nampak ada banyak booth Lancome dekat situ, pergi je masuk..Lancome tengah buat contest sebelum dan selepas make up. Kalau menang, dapat hadiah ribuan ringgit.. Aku masuk semata-mata nak buat skin analysis..Taktau pulak rupa-rupanya ada 3 stage..Stage kedua perfume. Stage ke 3 make up. Aku memang nak beli produk dia. Taktau pulak kalau dah beli, entitled untuk masuk contest ni.. Lantak la.Redah je..Tapi best jugak kadang-kadang..hehe..Oh ye..Lepas ni MidValley pulak diorang pergi..Tunggu aje..hehe..


7 comments:

  1. full of styles..ngee..very superb..

    ReplyDelete
  2. Kak Naaaaaaaaaaass!!!
    (apsal pggl kak nas lak ni?? bunag tebiat jugak agaknye)

    Cantik siooooot anya ku sorg ni..
    wah wah wah..

    The Magic Of Make Up!!

    maze nak jugaakkkk!!..
    mcm model u... i like...

    Maze jadikan salah satu gamba ni gamba 'call pic' dlm hp maze...

    ha! kalau nk suruh maze tgk gmab tu sampai muntah, call la maze setiap saat.. muke anya keluar kt skrin hp maze je nnt.. hahahah

    ReplyDelete
  3. bile banyak kata-kata terkejut tgk gambar ni..nampak sangat aku huduh di alam nyata!!!(bunyi guruh)

    aimi
    ni ektibiti buang tebiat tuk tahun ni..hee

    hans xy
    hee..tq :p

    embun
    tengkiu jugak.. :p

    maze
    wah wah wah!! selame ni diri ku buruk sangat kah? tak nampak ade jerawat pun kan?kan? ajaibkan?ngee..
    jap lagi anya cal!!!bersedielah untuk muntah!!

    ReplyDelete
  4. muahahah..oo ni la keje kau mengabiskan duit hahha..

    sekali-sekala tak pe, klu kau buang tebiat tiap2 bulan..mau kering akaun bank anda ye

    ReplyDelete
  5. Nas,tak make up.pun cantik.
    Senyuman tu manis sgt.

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails