Monday, March 29, 2010

Kekasih Hitam Yang Baru....

Assalamualaikum.. Malasnya nak update cerita pasal Bandung..Berhenti dulu jap ye..Nak cerita pasal cerita lain dulu.hehe..
Jumaat lepas, 26 Mac..Dapat hadiah harijadi merangkap hadiah membantu keluarga berbisnes+abah dapat duit pencen..haha!(gile jujur).. Tak tau kenapa dapat hadiah ni Ini yang dipilih oleh keluarga mungkin sebab diorang nak mengelak belikan aku laptop yang amat aku nak dari 26 tahun yang lepas.. -_-" Tapi memang kakak aku yang beriye suruh mak belikan aku handfon..Ye..Dia memang amat sayang dekat aku..Kasut Crocs pun dia beli untuk aku yang Ori..Dia beli yang RM20 dekat Tesco tu..Kenapa??Boleh tak korang tanyakan dekat dia, kenapa dia sayang sangat kat aku..hehe..

Aku takkan mengabaikan Pink Berry aku ni walaupun selepas mendapat Black Berry ini.. Dua-dua ni dah jadi salah satu barang yang ada sentimental value dekat aku.. Pink Berry ni, aku beli guna duit gaji masa jadi cikgu tuisyen + duit jual handfon lama. N ada banyak kenangan dengan kawan-kawan aku..Habis satu Shah Alam kitorang pusing untuk cari handphone ni yang warna pink. Dah banyak habis n kalau ada pun, harga mahal.. Ingat lagi macamana susahnya nak kumpul duit deposit untuk beli handfon ni.. Kumpul-kumpul duit sorang sikit sebab ATM Machine jauh n kalau tak booking cepat, takut dikebas dek orang lain..Kenangan kenangan... ^_^
Black Berry ni pulak..Aku akan tukar nama, jadi Kekasih Hitam..Akan ku jaga Kekasih Hitam aku ni sepenuuhhhh hati... ^_^ Thanks to my famili..Luv u all very very much.. ^_^



Nota kaki: Sebab kenapa amat malas untuk update cerita Bandung..

*Gila nak habiskan tengok dvd semua ni yang murah gila beli dekat Bandung hari tu.. :p *

9 comments:

  1. sayang...sayang ada makna tu (tolong baca dlm loghat Kedah)hee..hee..hee..ala tapikan bukan setakat kakak ko aje yang sayang kat ko..aku ni sepupu ko ni pun sayang jugak kat ko cume tak tunjukkan je.. he..hee..n lebih2 lagi kita ni "kembar perangai"...
    nota kaki: dlm byk2 dvd korea tu ade terselit dvd bollywood (bole pinjam tak? nanti bawa rumah maklong ye ..he..he..)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..
    sangat sangat kenal dengan komen dan pengomen di atas..

    ReplyDelete
  3. sy pun kenal hehe.aku nampak dvd citer hindustan baru dlm gambar itew. sudah didownload tp takde subtitle la plak.samo jo tak dload huhu

    ReplyDelete
  4. yahoo!!!aku sorang yg famous heh..heh..heh...(dengan nada yang action)

    ReplyDelete
  5. Angah:see!!anda juge amat menyayangi diriku \0/ baiklah!akan bwk ke rumah mak long nnti cd tu :p

    Nad: anda juge amat menyayangi diri ku kan kan.haha! Nak pinjam pun bole cd tu.kami ade dua.kehkeh

    ReplyDelete
  6. yey..yey..time kacih..time kacih
    kite jumpa disane..disane...disane
    nota kaki: perut kembung lagi ke?

    ReplyDelete
  7. yey..yey..time kacih..time kacih
    kite jumpa disane..disane...disane
    nota kaki: perut kembung lagi ke?

    ReplyDelete
  8. apsal lu ade dua pulak..best sgt ke citer tu sampai 2 kau beli ahahah..

    btw, aku pun ade citer baru dia satu lagi..tgk pun tak lg hohohooh

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails