Friday, February 5, 2010

Kanak-kanak sekarang semakin bijak

Sangat pandai menggodek laptop atau handphone tanpa mendelete apa-apa dokumen penting. Tau aje mane nak cari kamera dekat handphone dan save lepas tu patah balik untuk tangkap gambar yang kedua. Sangat pandai jugak untuk cari yang mana satu icon game n terus cari satu persatu game mana yang best dan menang berkali-kali sampai hilang high score aku.Sangat pandai jugak bila bagi laptop tanpa mouse, dan arah-arahkan anak panah untuk kesana kesini dan tekan pad ok...Ohh..kanak-kanak sekarang sungguh cepat bijak dan genies!

Harap-harap dah besar menjadi semakin bijak dan tak menyusahkan orang lain..Teruskan hidup dengan comel..^_^

Gambar-gambar sepupu (lelaki) n anak saudara(perempuan) yang tengah asyik main game dekat laptop tanpa diajar pun macamana cara nak main...


nota kaki: gambar last..muka yang eksaited menang dan yang lain takjub dan ada yang pasrah!

2 comments:

  1. comelnye kakak~
    rase cm nk kunyah2 telan..

    psst bebudak ni amat berisiko...
    jage2 kapten bakal menyerang...
    die amat bahaye~

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails