Friday, January 15, 2010

Shoping Sakan!



Pergghh..gile shoppoing aku...ada j card day dekat jj maluri semalam..Time rehat tu aku pergi n beli dua benda yang sangat aku idam-idamkan setelah sekian lama...dua benda je..tapi dengan harga yang mahal tiap-tiap satu benda yang aku nak ni, terpaksa aku menahan air liur selama setahun...(punye lah lame aku ngidam nak beli..)

pertama: ARENA swimwear..semalam ada 50% diskaun..jangan lepas kan peluang!!harga asal rm300 beb..jangan harap la nak beli..selama ni pun, kalau sale satu malaysia tu pun, tahap 20% @ 30% je..tu pun aku rasa mahal jugak...Alhamdulillah..dapat..^_^v


kedua : hand luggage..yeay!!!\0/ dah lameeeeeeeeeeeeeeeeee sangat aku nak beg akademi fantasia nih..yang aku berkenan, semua nya mahal gile!Seperti yang pertama tadi, jangan harap la aku nak beli yang melampau-lampau harga nya...Akhirnya berjaya beli =p harga asal rm 340.00.. Dengan 50% diskaun, n aku ada voucher jj rm50..Aku bayar rm110 je!\0/

Wahhh!!Bestnyaa!!!Terasa puas dah dapat beli benda yang kita idam-idamkan setelah sekian lama menahan nafsu tunggu sale yang melampau..N akhirnya berjaya!\0/


hand luggage merah ^_^

nota kaki: yang bestnya..Aku dapat pulak voucher jj lagi RM60.00...Best-best \0/

nota kaki 2: kita bahagia dengan cara kita sendiri.Ada yang bahagia bila shoping..Ada yang bahagia bila bercinta.Ada yang bahagia bila melihat ibu bapa bahagia.Ada yang bahagia bila melihat orang lain berduka,bahagia bila terasa diri bukan keseorangan berduka.. Semua orang berhak bahagia..Allah menciptakan kita untuk merasa bahagia didalam pelukan cintaNYA....^_^
Yang penting, cuba buangkan rasa tidak puas hati dengan kebahagiaan orang lain.. Satu hari nanti kita akan punya waktu bahagia yang teramat indah hadiah dari Pencipta... Selamat berbahagia semua ^_^

2 comments:

  1. di sebabkan korg semua dah shopping sakan...elaun shopping chinese new year korg semua akan dipotong..sekian terima kasih.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. mcm kenal je pakir tu..
    bilik ko ke anya?lalala~

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails