Monday, January 4, 2010

Pagi yang MALAS

Sangat tak suke..di pagi-pagi isnin tahun baru yang aku rase nak tido je dekat opis.. Tapi rupe-rupenye ada meeting...Huh!!Dah la perut memulas-mulas nih akibat mentekedarah secara melampau dekat kampung semalam...EEiii!!Tak suke!Tak suke!!Nak kene drive lagi..(T_T) Tak suke!!!
Ok,terus terang...Perut aku semakin tambah memulas bile aku pikir aku yang kena chair meeting nih...(T_T) Nak EL!!!

5 comments:

  1. oke.
    habis meeting kau kena report apa yang berlaku semasa meeting pada semua nakama.

    kau chair meeting. itu adalah perkara menarik.
    kongsi!
    hahahaha!

    ReplyDelete
  2. 2010...banyak meeting kene chair...huhu...good experience! one step ahead...jiayou!

    ReplyDelete
  3. kapten
    malu la pulak nak send msg kat sume..lagi pun ni kali ke 80 kot aku chair miting..tapi tetap hampeh..(-_-")

    anne
    cuak la ne...2010 ni taktau cabaran ape yang tunggu..

    ReplyDelete
  4. tengah recall..kejadian y ko ceritekan pada meeting y lalu..
    ape ek?

    ReplyDelete
  5. steady nas...

    kan nak jadik pewaris akak yang berkaki lebar...

    hehehe...akak pun nun di ofis baru perlu chair meeting di pagi isnin di tahun baru bersama staff2 baru...hehehe....

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails