Sunday, January 10, 2010

Info: Jom berenang...

Assalamualaikum..

Sangat lah susah untuk cari kolam renang yang selesa untuk seseorang yang memakai tudung n tak suka bersesak-sesak dengan orang ramai yang bila nak berenang je akan berlanggar-langgar dengan lelaki-lelaki yang agak menggelikan pemakaiannya yang membuatkan kita rase nak cepat-cepat je keluar dari kolam renang sebab nak muntah...

Aku dapat satu tempat baru untuk berenang yang pada aku sangat ok harganya..RM7 untuk dewasa n rm5 untuk kanak2 untuk sekali masuk dengan tempat yang agak privacy..Dekat KK club Taman Melawati..Haha! Sangat la tak glemer nama kelab ni..Dulu ayah aku pernah jadi member kelab ni tapi nama asalnya Kelab Century Park Paradise..Dulu, kelab ni sangat2 la macam tahap 4 star dengan service yang bagus n banyak kemudahan yang disediakan..

Semalam, Aku tiba-tiba macam nak pergi balik tengok kelab ni sebab taktau nak cari dekat mana kolam renang yang best..Sambil berenang-renang merilekkan minda dan mengasah bakat berenang..=p Ayah aku dah tak teruskan membayar monthly fees dia lepas kelab ni bertukar nama..Secara automatiknya, dah tak jadi member dah la..

Kolam renang dia ok lagi..N still best macam dulu-dulu...Cuma adalah sikit-sikit dah tak sehebat dulu...Contohnya bilik persalinan dia dah tak dijaga serapi dulu n sauna pun dah tak sepanas dulu..seolah-olah kelab ni tak berduit sangat untuk buat proper maintenance...

Tapi, aku tetap akan jadikan kelab ni sebagai port aku n famili aku berenang lepas ni..sebab tak ramai sangat orang ^_^

Kemudahan yang masih ade dekat kelab ni:
  • kolam renang
  • gym
  • squash
  • tennis
  • badminton
  • spa
  • paintball(baru)
  • japan martial art

Oh ye...sesiapa yang berminat nak jadi kelab member..sekarang ni tengah ada promosi RM1200 untuk jadi member selama setahun..Sebagai member, boleh guna semua kemudahan dengan free tapi kalau paintball taklah free..Dapat diskaun je...hee...

Boleh call : 03-41089933...KK Club....



nota kaki:boleh jadikan aktiviti keluarga setiap sabtu..

8 comments:

  1. jom..aku join!! ektibiti pagi sabtu pon aku join..(bile sabtu tu aku x keje) ayuh!!!!!

    ReplyDelete
  2. agak2 kalo mandi dlm pool time cikenpox ni..security halau kuar tak?? (^_^)

    ReplyDelete
  3. nas kat KK Club tue la kitaorang main paintball aritue..hehe

    ReplyDelete
  4. bo: jom!!!dun wuri..ko keje sabtu..kite g ari bese..hehe

    kak, sile berenang lepas kesan degil sume dah ilang...

    nonie: la..yeke?aku pasni nk try la pakej cuba-cuba =p

    ReplyDelete
  5. hmm... maze nk japan martial art tu... agak2 brape yuran dye ye..???

    hmm..

    ReplyDelete
  6. bo!
    sabtu aku keje weh~










    [er......ni berenang tuk pompuan pompuan je ek?]

    ReplyDelete
  7. maze: jom ikot ktrg sabtu nih!

    kapten: sile ke thailand atau s'pore utk menukar jantina~

    ReplyDelete
  8. ada satu lagi facility: bowling

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails