Sunday, January 17, 2010

Aku takut...=(

Aku tengah saspen gile..Saspen aku sampai ke tahap aku ternangis sebab terlalu takut.....

Esok, pagi-pagi aku kena chair meeting untuk pra-pembinaan projek tender 2 juta..T_T sepatutnya bukan watak aku yang buat...sepatutnya bos aku...Tapi dia ada kursus n dia baru bagitau aku dia tak dapat chair, tepat pukul 5 petang hari jumaat...Nak nangis....T_T

Tak pernah ada pengalaman serah tapak projek...Nak kena cakap apa...Nak kena tekan kan topik apa...Aku jadi blur....Kompem aku akan dinampak macam watak-watak kartun yang bodoh2 je esok...Aku tak reti bercakap benda macamni... Gosip tau laaaaaaaaaaaaa......!!

TA aku cakap, takpe..mulakan ni sebagai one step ke depan lagi untuk aku..N dia bagi contoh-contoh minit miting dulu-dulu...Kalau aku ni orang yang terer bercakap, n ada idea yang banyak masa miting..Aku rasa aku taklah secuak ini...Tapi...aku sedar diri.....T_T

Doakan aku weh...Perasaan macam nak mati je nih....=(




nota kaki: nak jadi suri rumah...T_T

5 comments:

  1. cakap bos mintak sorat penghargaan..hahaha ===>> ext 3220

    ReplyDelete
  2. mati laa ko dik~~

    *aku dah berpuluh-puluh kali jadi ketua tuk meeting..i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...haihh susah jadi org hebat mcm aku ni..(^_^) *

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....berjaya!!!\0/ time kaseh semua.. ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails