Friday, November 6, 2009

Tak Mengikut Arahan~

Bos suruh pergi Langkawi...
Untuk meeting JKR tentera satu Malaysia..
3 hari..Sorang-sorang...



Ape????Sorang-sorang???




Ok ByE!Aku dah ckp kat bos taknak pegi..muahaha!!





p/s tunggu la bile aku dah betul2 bersedia nk kemana-mana sorang2..

10 comments:

  1. aku.
    kalau kalau suruh pergi sorang sorang tu, tak kisah sangat.

    tapi.
    masuk miting sorang2?
    erk~
    susah sket a..


    weh!
    aiza senyap2 g langkawi weh!

    ReplyDelete
  2. nak tgu nasrina hanim pegi mana2 sorang2?

    memang takkan laaa huhu~

    ReplyDelete
  3. kapten
    aku miting tu..boleh la buat2 stadi ape yg patut..tdo hotel sorg2???????naik flight sorang2????

    k die..
    tu la k die...nak berdikari!!!\0/

    ReplyDelete
  4. penakut...pnya nas...berubah la hoi...penakut, penakut, penakut...

    ReplyDelete
  5. kapten
    lupe nak ckp..tu la!!!si jub tu x ckp pon nk g langkawi!!!huh!!die tak bawak cekelat,boikot die weh~

    pen hitam
    penakut,penakut,penakut(sambil menari nari)

    ReplyDelete
  6. ngoii..apsal ko x cakap ya??
    leh jumpe kat sane..
    makan mewah dol..
    ko bayangkan 10 kali ganda dari cempedak aritu!!

    ala, aku bagi daim sorang 2 keping..cukup la..korng bukan makan ceklat sangat..

    oh yer, aku btau la aku nk bercuti!!

    ReplyDelete
  7. mana ada!
    bila ko bg tau ko nk cuti?
    2keping pun tak kesah...asal ada...hihihi~

    aku yg tu oke sorg2...
    aku kan lelaki tunggal~
    lone ranger je time blaja dulu pun....

    tapi kang nk mnjawab lam miting tu yg tak brape nk kompiden....pehtu ngan org2 tua lak tu~

    ReplyDelete
  8. hyde
    2 keping..eemmm...kemut siot!!

    kapten
    see!!kapten pon setuju ko tak bgtau..huh!oh yee..kapten..miting tu mmg menakutkan..sbb sgn client skali..kalau aku g,kene lapor psl 6 kem..taknak akuuuu!!!!!!!cuak..cuak(-_-")

    ReplyDelete
  9. nas...akak bangun2 tido pagi ni dan baru je terfikir...kalau suit dgn jadual akak yg dah penoh gile bulan ni...akak akan pi spt arahan boss...huhu...

    tapi kalau tak suit dgn jadual akak....akak nak suroh je the one and only man dlm opis kita tu pi...biaq dia jawab dalam mesyuarat dgn semua bala2 tentera tuh...

    atau...kalau suit jg dgn jadwal akak...apa kata akak x payah pi sorang....akak ingat nak ajak nas pi, ok? ingat nak pujok2 boss best juga kan....

    best tak?

    ReplyDelete
  10. k zam
    kak,kecil tapak tangan..nyiru saya tadahkan kak kalau akak nk bwk saya...Kpp dah try dah bg tau kat kppk nak nta dua org..tp kppk tak bg!!!wuuuuaaa!!!dia ckp..jauh ni..kerajaan nk tanggung sorg je..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails