Sunday, October 18, 2009

Catering untuk Majlis Perkahwinan Adik Pojie

Assalamualaikum..

Rasa tak terlambat lagi kalau nak post pasal wedding yang family aku jadi caterernya minggu lepas untuk aku updatekan dalam blog ni..

Wedding kali ni untuk adik si pojie.Awal tahun aritu kitorang buat untuk abang dia ..Dengan konsep warna yang sama atas pilihan pengantin,kitorang hasilkan props yang lebih menarik.. ^_^

Famili Pojie ni, tak menekankan adat sangat..Takde pelamin, takde pengapit bagai..Simple gile.. Cukup la cuma ade meja beradap..So, akak aku n staff-staff dia, berusaha nak menghasilkan meja beradap yang berlatar belakangkan props yang menarik hati nurani orang yang datang. ^_^


Ini untuk meja VIP

Meja dan latar belakang yang dah siap di touch up

Meja beradap

Dari sudut lain pulak...

MAjlis bermula...

Ni la Si Pojie nye..Ko kahwin nanti tak amek catering kitorang siap!(ugut dah nih..hee) Masa ni majlis tak mula lagi.Tengah bertungkus lumus siapkan dewan..Aku paksa pojie tolong..hee


p/s asek duk tolong-tolong majlis kahwin orang ni yang aku nak kahwin gak nih!!haha!

6 comments:

  1. tolong jgn ugut org...ni AMARAN...

    ReplyDelete
  2. hurm..
    aku mendoakan kebahgiaan korng berdua..

    eh, silap..

    aku doakan kebahgiaan sume kwn2 ku (ayat kaber)

    p/s:pojie, ko kaber2 gak eh amik gambar..say smssssssssssss...
    lalala

    ReplyDelete
  3. anya siap hyde 2...aku x suka la org yg akux knal sbut namakau...tk

    ReplyDelete
  4. en positif
    series tak takot~

    hyde
    kekasih glp tetap dihati..cewahhh..haha!

    pojie
    x suke org sebut name aku ke name ko?

    ReplyDelete
  5. dia group mat din mana???

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails