Sunday, September 27, 2009

Dah Bertunang Dah Iliy~

Assalamualaikum... ^_^

Entry untuk raya tak buat lagi..Adehhh.. (-_-") Tapi dah nak buat entry untuk Pertunangan My Bestfren aka My Sifu Pertama aka My Lovely Lalang ^_^ Noor Ilifadhilah...

Ok...Cerita sikit pasal Noor Ilifadhilah ni..^_^

1. Aku dah kenal Iliy ni dari TIKL tapi dia awam2 aku awam1..Just kenal gitu-gitu je..=p

2. Start baik dengan Iliy ni masa Part 3 Diploma...Semester yang aku baru nak mengenal erti pentingnya result yang baik untuk berjaya..Semester pertama yang aku dapat DEKAN sampailah semester akhir diploma..Tulah penangan dapat SIFU yang TERBAIK dekat UITM...^_^ (nasihat untuk baby,sila cari kawan yang boleh jugak jadi sifu untuk jadi student yang berjaya)

3. Sama-sama jadi waitress dekat Black Canyon Coffee House masa tamat belajar diploma,sementara tunggu Degree...

4. Aku antara kawan dia yang paling banyak komplen pasal ex boyfren dia dulu... Yeesss... !!Good Job Koben(tunang Iliy)..!!(2 THUMBS UP!!)

5. Sedangkan lidah lagi tergigit..Apakan lagi kawan2...Yang paling selalu buat orang tergoreh,mulut takde insurans..Memang aku la dalam grup kitorang nih..Suka buat pasal,aku la..Untuk kali yang ke 100kali...Halal kan ilmu yang ko ajar aku ye Li..^_^

6. So,hari ni..27 September 2009...Iliy dah bertunang...Ppink tanya aku..."Nas,ko tak sedih ke Iliy nak bertunang dah?Nanti kite dah hilang sorang kawan..." Li...Ko baca ni kan?Ko janji tau...Jangan lupakan kawan2 ko nih... ^_^

Okay..cukup..Jom tengok gambar pulak \0/


Ayu pulak dak ni hari nih..Kekasih Gelap aku ckp,"Pernah ke Iliy tak cun?"
Huh!Blah r Li...*Merajuk*




Joyah nya muka aku (-_-")

Nak inteprem gaakkk..hee

Sape pulak mamat hujung ni??

Berjaya paksa Koben tukar tempat duduk \0/

Ewah ewah...=p Selamat Bertunang Iliy & Koben ^_^

13 comments:

  1. xajak!!!!

    lalala...
    padahal baby dh ajak, saje takot nk pegi...

    maze bukan nye muke tebal mcm pojie tu... dtg xdiundang!!!
    (bukan org rumah tu yg ngundang nye..)
    Ahaks~

    ReplyDelete
  2. Kenal Nad awam 3? Dia pun bertunang semalam. Dengan Mat Noor.. Ramai yang jupe jodoh sesama TI jugak akhirnye.. Huhu!! Maz dengan Joza kenduri 11 Okt nih..

    Jom jupe kat kenduri Maz! :)

    ReplyDelete
  3. ili, jangan kau dah kawen nanti pun aku tatau we~
    kikiki~
    [aku tau kau baca ni, bak kata nas]
    kau dah berisi. untung la ye~

    tahniah~

    nas, kem salam kat poji.

    ReplyDelete
  4. Hanim
    Allah dah janji..lelaki yg baik utk pompuan yang baik...

    Maze
    Maze!!cantik tak layout baru anya?*mate kelip2*

    Shida
    Ya Allah..Nad ngan Mat Nor ke?haha!sume ngn dak tikl gak.. Allaa..ramainye kawen 11 okt..huhu

    Kapten
    PojiE!!kepten kem salam...!!

    ReplyDelete
  5. Nas: tenkiu bebyk...u r a great fren, supporters, sumelah....hehe~
    (-__-")

    azrol: sory la x bitaw~ next event insyaAllah aku jmput..ngee~

    ReplyDelete
  6. kan betul aku ckp,ili akan bace..hee.. =p

    ReplyDelete
  7. haha!..kak iliy dh mengomen..

    pssttt..kak iliy..baby dh ade blog..cpt2 g tgk..
    http://baby-sya.blogspot.com ..=)

    ReplyDelete
  8. anya mugiwara tu siapa???

    ReplyDelete
  9. maze dngki sb x dapat dtg.....ahaks....

    ReplyDelete
  10. tahniah koben...nas & aiza bla lagi...kau dah 25 srang...

    ReplyDelete
  11. aku je yang terlepas budak TI. huwaaaaaaaaa!!!! hehe, emosi kan?

    ReplyDelete
  12. rasa nk buat persatuan "mari bersama buda sesama sekolah TIKL"

    ehehe congrtaz ili..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails