Tuesday, September 1, 2009

Cuti Yang Malap~

Tiga hari cuti.....Sabtu..Ahad..Isnin
Aktiviti?Lepak2 kat rumah..tido...bangun secare tibe2 bile teringat, puasa tak elok tido (-_-")Ajak adik ngan kakak aku pergi Ampang Point..Menghilangkan bosan..

Hasil dari aktiviti menghilangkan bosan..Aku shoping!!!And habes duit gaji!!Ni yang malas kuar nih!! T_T Tak leh nampak barang mesti nk beli... Leih baik duk umah kan?huhu...

Lagi satu,line intenet kat rumah buat hal la pulak...lagi menambah nambahkan kebosanan cuti 3 hari ni..Nak mengadu dlm blog yang aku bosan pun tak boleh..hee.. =p

Okay,nak cite pasal aktiviti sebelum ni lah...Jumaat lepas,afis aku buat jamuan berbuka puasa n solat terawikh...Tgk gambar je la eh?




Kakak aku n aku... ^_^


Baby ngan Maze pun aku angkut... ^_^


Wehh!!series!!asal malas gile aku nak menaip ni!!Walopon tgh bosan tahap nage nih...!!

p/s tak sabar nk tunggu jumaat..Macam nak amek cuti je ni..heee... ^_^

4 comments:

  1. x clear gmbr!!amik yg kita pki telekong kt maze tu

    ReplyDelete
  2. apsal muke maze xsemenggah je tu??
    ohoh! tu la.. kesian je intenet bwt hal...

    ReplyDelete
  3. asal aku x diundang...smpai hati kau anya...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails