Tuesday, September 1, 2009

Cuti Yang Malap~

Tiga hari cuti.....Sabtu..Ahad..Isnin
Aktiviti?Lepak2 kat rumah..tido...bangun secare tibe2 bile teringat, puasa tak elok tido (-_-")Ajak adik ngan kakak aku pergi Ampang Point..Menghilangkan bosan..

Hasil dari aktiviti menghilangkan bosan..Aku shoping!!!And habes duit gaji!!Ni yang malas kuar nih!! T_T Tak leh nampak barang mesti nk beli... Leih baik duk umah kan?huhu...

Lagi satu,line intenet kat rumah buat hal la pulak...lagi menambah nambahkan kebosanan cuti 3 hari ni..Nak mengadu dlm blog yang aku bosan pun tak boleh..hee.. =p

Okay,nak cite pasal aktiviti sebelum ni lah...Jumaat lepas,afis aku buat jamuan berbuka puasa n solat terawikh...Tgk gambar je la eh?




Kakak aku n aku... ^_^


Baby ngan Maze pun aku angkut... ^_^


Wehh!!series!!asal malas gile aku nak menaip ni!!Walopon tgh bosan tahap nage nih...!!

p/s tak sabar nk tunggu jumaat..Macam nak amek cuti je ni..heee... ^_^

4 comments:

  1. x clear gmbr!!amik yg kita pki telekong kt maze tu

    ReplyDelete
  2. betol2...huduh!

    ReplyDelete
  3. apsal muke maze xsemenggah je tu??
    ohoh! tu la.. kesian je intenet bwt hal...

    ReplyDelete
  4. asal aku x diundang...smpai hati kau anya...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails