Saturday, July 25, 2009

Steamboat di Tupai tupai Restoran


Entry sebelum ni, aku ade ceritakan yang geng2 aku akan pegi makan steamboat..Siap search gile2 dalam intenet n dah setuju nak makan dekat Terminal Seafood..Tapi..Setelah diselidik selidik,Terminal Seafood tu dah tutup..So,Dengan sepantas kilat nye,aku sebagai event manager,cepat2 search tempat lain..N tersearch la Restoran Tupai Tupai

Siang,sebelum g makan2 tadi,aku,Aiza n kakak aku join geng2 adik yang 10 org g tengok Harry Potter dulu..My fav muvi..Tapi,saket hati dengan hasilnye,sebab lain dari buku!!!!!Ish!saket la hati!!Tapi, still boleh terime lagi sebab semua pelakon2 die makin cantek n makin hensem...\0/ Nanti kalau ada masa,aku akan buat entry pasal Harry Potter je..Kalau rajin.hehe..Aku memang sangat2 suka jalan cerita Harry Potter ni..Memang pandai si JK Rowling tu buat cerite..Respect respect..^_^

Ok,balik kepada cerita steamboat..Naj x dapat dtg atas alasannya tersendiri..So,aku dengan kejamnya,bawak adik aku n kawan dia,Maze..(Walaupun Aiza yang kene belanja,aku kejam...aku bwk gak diorg..ahakss~)

Ok..tengok gmba la eh..perut dah penuh sangat la..tak sabar nak tido..(-_-")

Yey!dah sampai!!\0/

Tangkap gamba meja dulu..=p

Rambang mata nak pilih seafood.. *_*

Sup ni ada dua jenis..belah kanan tu sup kelapa n belah kiri tu sup tom yam..Sedap!!\0/
_Berebut makanan..gambar pun jadi blur (-_-")

Sanji n Kapten tengah busy berebut makanan

Sanji malam ni agak 'pendiam' sebab die cuba menahan diri dia dari mengkomplen setiap makanan yang dihidangkan selepas mendapat pesanan penaja dari Aiza iaitu jgn komplen makanan..haha! Tapi dia cuma mampu mendiamkan diri beberapa saat je lepas aku bagitau yang Aiza tak kesah die nk komplen..(-_-")

Kenyang~amek gambar pun bersandar...huhu~

note: Thanks Aiza~opss..lupe..thanks kapten secret rec aritu..^_^ (baguskan diorg?dpt bonus blanje kitorang makan \0/)

12 comments:

  1. tu yg aku tiap kali tgk muvie dulu baru baca buku..biar lmbt asal selamat..strategy org2 bijak!!!!

    td aku lalu kt terminal seafood yg ko nk g sgt2 tu..dah jd umah hantu dah..jemput la dtg..kalo aku x ckp hari tu..cnfirm korg dtg gak situ td smbil bk yassin & torch light =))

    ReplyDelete
  2. along!!diam la!!hahahahahahahahahahaha!!!!(gelak guling2..smbil trbyg muke bos terminal seafood yg merupekn jiran sndri.. =)) )

    smlm best gile tuuuu~
    mkn2 smpai nk trmuntah..dgr komplen2 dr..(u know who..)..tgk sume bz mkn..mkn eskim dn sbgainye~~

    nnti2 ajk la lagi!!next gilirn spe plak ek??(mate kelip2)
    nk ikot lagi!! \o/

    ReplyDelete
  3. waaaahhhh.....baiknyer aiza!!! tapi, die x jemput aku pon...xper2...

    ermm...nape org y post kat atas nie nak ikut sume ektibiti korang yer...bukan die kanak2 ribena lagi ker (jangan bagi die kehidupan y best sebab ade kawan2 best macam kite nas!!!)

    kak hanim posh, cube try selidik alamat terbaru terminal tu...

    ReplyDelete
  4. sori ye mkn sikit smlm..
    ahaks! =p

    ReplyDelete
  5. eskrem~

    eskrem~

    huuu~

    tak sampai hati nak berebut ngan budak2.

    tapi makanan best. tak sampai hati nak berak ni, aiza!
    hahaha~

    ReplyDelete
  6. hanim x posh
    blah la kau...

    baby
    kau x kan dijemput dah..Maze nk blanje aku,kau x bwk aku!!tggl umah!huh!!

    hyde
    terime kaseh daun keladi~

    mugi
    kapten!!sile berak~

    ReplyDelete
  7. anyaaaaaa!!!
    kite kn adek beradek~
    satu mak satu abah~
    smpai ati ko ye~~
    huhuhuhu =(

    xpe2!!
    kekasih glp ko...
    aku amek!!!!!!!!die baik~~
    kekasih gelap~~!(hug)

    lalala~

    ReplyDelete
  8. sedap ke ? harga macam mana?

    ReplyDelete
  9. sedap..harga, RM28 perhead..tak termasuk air..event air kosong pun kene byr lain..hehe..
    G cube..Insyaallah memang berbaloi.. ^_^

    ReplyDelete
  10. baby x cute
    asal lak nk amek kksh gelap aku!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. weh..xyah la ko nak berebut si gelap tuh kat sini..... aku jijik weh...bawah skit jer dari perasaan jijik kat dak tuh..hahaha..

    aku konpius nape ko thanx kat aku?? mugi, ko paham ker?

    kapten!! sile gomu2 die nieh!!! xpaham2 lagi ker? dah la..aku kene sambung dengar cite DIA nie...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails