Friday, July 24, 2009

Safety Shoes~

Yey!!\0/ Kegembiraan meluak luak di hati~ \0/
Dapat Safety Shoes untuk projek tender cerun yang sedang di monitor oleh aku..No no no~ bukan rasuah..Termasuk dalam kos projek yee..Iaitu membeli kelengkapan untuk pegawai penguasa ^_^ Malang la diorang dapat PP yang masih tak punye ape2~ (-_-")
Oleh sebab kasut ni dibawah projek cerun..So,tanah cerun la yang akan merasmikan tapak kasut ni dulu..Pagi2 lagi dah pegi tgk cerun..(Walaupun xdek workers pun yang keje harini sebab ada masalah teknikal apentah..=p)
Keadaan kasut aku masa baru dibeli...

Keadaan kasut selepas pulang dari site.. (-_-")


Best2..Projek cerun ni,first projek besar yang aku involve..Yang lain2 tu semua projek kecik2 je..Banyak yang aku belajar dari sini..Kasut ni akan jadi one of my thing yang sangat2 akan ada sentimental value..^_^

Balik dari tengok cerun,aku terus g check besi dekat roof beam..


ohh ye..tu bukan aku..tu TA aku..aku gayat~

(aku cume mampu panjat sampai anak tangga ke4 tu je..haha!!)

note: emmm...aku rasa kene ade syllibus panjat memanjat la dalam salah satu subject dekat U..(-_-")

8 comments:

  1. kahkahlkahkah...

    memang ini la kasut y die pakai oleh sume dak opis aku...cume..ko nyer lagi up..(xmungkin kompeni aku bg kasut mahal)..

    oh yer...seb bek ko ngaku y itu bukan ko... sebab aku dok telek tang mane y menunjuk kan ko..ptt la jub lain..upss,,,hehehe...

    lalala(bergumbira sambil hitung jam nak makan steamboat)

    ReplyDelete
  2. ya Allah!! sape kah hyde diatas ni???
    menakotkannye!!!

    Anyaaaaaa~~
    Ahahahahahahha!! GAYAT!!! bwahahaha...
    kesiannye..
    gi la ambek klas rock climbing!
    ni pegy kelas renang bwta pe!!??

    Anya!! mahalnye kasut!!
    mcm kasut yg baby nk tu je, tp baby punye nk kaler pink..
    :D

    anyaa!! nnt pure2 la beli kasut lg... pastu bg maze free ;;)
    ahaks!

    ReplyDelete
  3. hyde ~ hahahaha!!!gayat dol..aku jd kameraman kt bwh!haha! yee..x saa nk stimbut..sile doa x sesat!\0/

    maze ~ hyde tu adelah penjahat dimuke umi~ kasut free????jadi engineer cepat!!\0/

    ReplyDelete
  4. laa...sia2 jadi anak didik akak. kalau macam bomba tu, macam mana nak panjat? hehehe...

    okla tu dapat safety shoes....jangan buat tendang orang dahle....

    ReplyDelete
  5. huhh!!!mcm kasut ronald mc.donald!!!!

    ReplyDelete
  6. rashinina ~ tu la kak..malu gile rase x g panjat..kene gelak ngn kontraktor je..dpt engineer lembik =( saye akan masuk kursus ilangkan gayat \0/

    hanim yg x posh pon~ kasut ronald mc donald pun kau xdek..~

    ReplyDelete
  7. kasut baru!
    semangat la sikit keje tu!
    pegi panjat la we~

    kan aku dh pesan, ko pnajt, suh org amek gmbar...
    terbalik pulak~

    incik hyde, tak sabar2~

    ReplyDelete
  8. sebab teringat pesanan ko tu la kapten..aku amek alih tugas amek gamba..x nk bg ko kempunan..=p

    aku pon x sabar~nk wat entry baru pasal steamboat~

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails