Sunday, July 19, 2009

Hari Ahad Yang Lapar~

Bangun2 pagi..Aku tengok semua orang tengah landing..Sedap je lagi tido.. Aku tengok YM,kosong..Takde yang on9..Aku amek kertas n mula conteng2..Buat kira2 apa yang nak di buat dengan gaji aku nanti...(-_-")

Tiba tiba teringat...Aktiviti makan2 akan dibuat minggu depan..!!\0/ Makan2 kali ni ditaja sepenuhnya oleh Aiza sebab dia dapat bonus..=p Idea buat masa ni,dia nak belanja kitorang steamboat..\0/ Aku yang memang tengah lapar pagi2 ni,terus msg Aiza,n suruh dia on9...Sebab aku tak sabar2 nak tau dekat mana dia nak belanja kitorang nanti..hehe..

Bila dah on9..Kitorang pun surf la intenet bersama sama..Untuk cari,restoran steamboat mana yang paling best dekat area KL ni..Aiza asyik tersurf restoran yang tak halal je..(-_-")semata mata gambar2 yang diorang letak dekat blog ngn web diorang tu memang la sangat2 boleh meleleh beb...


Nama restoran pun dah ala2 tak halal...(-_-")

Search punye search, Sampai la datangnya idea tuk g makan kat Melaka..Semata mata ada restoran steamboat ni,amat la menggiurkan...haha!Tapi bila fikir2 balik..Rase x logik pulak pergi n balik semata mata nak makan steamboat...hee

Restoran Nelayan pun ok jugak..Tapi Aiza x nak sebab Ucu(makcik Aiza) cakap tak best..Aku sebagai pembantu orang yang nak belanja,aku follow je pendapat dia..Janji perut penuh di isi dengan makanan yang Yummy \0/


Bukan leh wat terliur gak ke Restoran Nelayan nih..hee..

Cari punya cari...Kitorang kembali ke plan asal...(dah ada plan asal sebenarnye..tapi still jugak nak puaskan hati cari yang TERBAIKKK.hee) iaitu...dekat TERMINAL SEAFOOD!!!Dekat Bukit Anatarabangsa..Aiza n Ucu dah pernah pergi situ n diorang cakap best gilo...hasil dari pencarian aku dekat intenet ni...Aku pun rase ini yang TERBAIK untuk aku cuba...\0/ Sebab ada ikan pelbagai rase..Yumm Yumm \0/ Menu2 nya aku akan bagi lepas aku dah g cuba nanti la yee... ^_^





Yummy!!!\0/ Harap2 la rasa seindah rupe..\0/

*********

Ohh yee..Aiza dah membuat pesanan maut...Jap ye..aku pastekan pesanan dia...

Aiza: weh..ko btau kat dorng eh.. awal2 bgtau..
: x sedap jgn komplen depan2 aku tau!
: nie tmpt aku n uchu n k ayie
: so..akan sedih klo dgr komplen
: especially khairul izwan
Nas :Yeee... aku akan bg pesanan mealalui blog dan msg :D
Aiza : view x cun jgn komplen yer
: if suddenly x sedap pon jgn komplen yer
: sume2 jgn komplen!!!!!!!!!!!!

p/s kepada semua Nakama...Sila amek perhatian yang tegas kepada pesanan penaja ni...Aku tak nak kena basuh pinggan kat restoran tu woi!!!!

8 comments:

  1. eeeyyhh/???
    dh gi mkn ke belom nie????
    belom kn??
    nak ikot!!!
    nk mkn steamboat gak...

    xyah la.. smpai ke melake tu.. xlogik langsung...
    kat ampang ni kn byk kedai steamboat..
    xyah gi jauh2 la....

    (tp kt ne klau kt ampg ni?)

    kesian korg.. ditujukan restoran xhalal...
    hahahaha...

    ah! xkire! maze dgn baby nk ikot gak!!

    ReplyDelete
  2. err..dah dah..dah pegi dahhhh...
    (harap2 maze x tau aku tipu..)..(-_-")

    ReplyDelete
  3. diorng blom pegi maze!!!
    jom kite ikot skli~~ =)

    ReplyDelete
  4. DAH TAK WUJUD DAH TEMPAT NI!!korg g makan la ngn hantu...

    ReplyDelete
  5. uhuk uhuk~ kedai ni dah tak wujud... kene pikir tempat lain!!!!

    ReplyDelete
  6. nita slalu kasi potong je..awal2 berangan dah kena pangkah hahaha..

    ReplyDelete
  7. uishhh....

    bahye masuk page cik nas nie..ramai 'pengikut' die..

    erm..kem salam kat aiza tu yer...saya paham perasaan die..bile sume orang paste name die kat blog tanpa die tahu..

    hurmm...ape la reaksi syaitonn di sisi cik aiza ek..

    lalala

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails