Saturday, June 27, 2009

Nasrina menahan Nafsu...*_*

Assalamualaikum...

Uiisshhh..betul ke tajuk post aku nih??? Dah lama tak berblog, sekali post cerita pasal nafsu pulak..Adehh..

Ok..yang sebena benanye...AKU TAK DAPAT GAJI LAGI!!!!!! dah dua bulan keje nih...

Hutang dah bertimbun timbun..

Pengejar hutang dah betanya tanya..

Kereta perlu diservis....

Muka yang dah semakin byk bintang2 ni pun perlu diservis... *_*

Baju dan seluar yg dah semakin lusuh mintak diganti..

Kasut kerja yg die pakai tiap2 hari mintak dicarikan kwn sebab katanya, dia tak mampu lagi terkena percikan simen dan lumpur sebab die dicipta bukan utk aktiviti lasak dan kasar... @_@

Aktiviti kanpaii dah semakin dekat (ESOK!!) kapten n chopper akan cover utk aku dulu..yey!!\0/

Ramai kawan2 yg kawin bulan 6 n 7 semua pun aku x dpt pegi..(Mintak ampun dr ujung rambut smpi ujung kaki...Nak tongtong minyak ngn kwn2 pon rase x mampu,apekan lg nk menghulurkan hadiah...uhuk uhuk...)

Takpe takpe...sebulan lg nasrina..Jiayou jiayou!! \0/ Mujur kekasih gelap sudi jadi Along versi no interest..Leh la aku wat loan secare besar besaran... ^_^ Hidup Kekasih Gelap!!! \0/

Jangan salahkan aku bile byk yg aku nk bershopping nnti...dah termaktub nafsu pompuan ade 9 kannnn..Emmm..Silap haribulan satu OU aku borong...^_^ (Nafsu org pompuan yang tak sedar diri duit 0 (kosong) dlm poket *_*)

p/s : wujud lg ke blogger2 yg akan menyinggah membace blog aku yang dah sekian lame menjadi tukun nih?huhu...

1 comment:

  1. kakak kau yg cun..June 27, 2009 at 1:41 PM

    nafsu mkn & tido ko mcm naga..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails