Thursday, May 14, 2009

Sesuai utk hadiah Kawen...

Semalam aku pegi jalan2 dekat JJ Wangsa Maju.. Dah jadi satu kemestian, kalau jalan dengan Mak n kakak aku,mesti nk kene pegi section yg jual barang2 dapur or decoration rumah...Aisshh...aku dgn adik aku,dah lari pegi tempat lain...Tapi..Dah lepas setengah jam..Diorg tak keluar2 lagi dr section tuh,aku dgn adik aku tepakse la mengalah...Ktorang pusing balik..pergi ke section dapur yg pada aku amat membosan kan tu...(mungken sebab takde umah sendiri lagi..hehe..)

Tapi..Bile aku jalan2...ternampak pulak ade satu set cawan ni..Mcm mmg dijual utk tujuan bg hadiah dekat org je...Jap eh..Aku upload gamba...

Satu set ni,die akan sumbat dlm kotak kt bawah ni

Yeee..Jangan tanye aku muat ke tak..sebab kitorg pun masih tertanye2..

Taadaaaaa!!!Berminat?haa..kawen cepat2..nnti aku bg.. =p

Haaa...nampak tak?diorg dah siap2 packing dalam satu kotak yg agak menarik bagi aku..Senang utk bagi hadiah utk org kahwin..hee...Harga complete set lepas dh tebungkus RM100...Emmm...kalau tong2 ngn kwn2 mmg bebaloi gak la...Kalau sorg2..tak..haha!!

Pssstt...Nak tau x?Salah satu sebab kenapa aku ye ye sgt kata comel kat set cawan ni? Sebab corak nye!!\0/ byk je corak laen..tp corak ni yg paling wat kan aku ala2 nk beli tuk diri sendiri kalau ade umah sendiri nanti..=p


Aku ada mmg akan berubah jd shopaholic kalau ade barang kaler PINK or corak RAMA2!! \0/
(Walaupon bende tu biase je kat mata org lain..huhu)

1 comment:

  1. pegi tak kenduri kawen noley? Sabtu ni (23hb). Dia jemput 1 TI.. Kalo nak gi, gi sama2, ek? :)

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails