Wednesday, May 27, 2009

Kehidupan Terbaru Aku..



Assalamualaikum..

Lama dah tak update blog ni..Banyak benda yg nak ditulis..Tapi bak kate Noni, cuma sempat membaca,menyinggah blog org lain tapi tak sempat mengarang..huhu..

Aku dah seminggu dekat JKR Wilayah ni..Aku dpt unit selenggara Kem Tentera.. Aku akan jaga dua Kem.Kem Sg Besi n Kem Kinrara..Ya Allah..Aku x tau aku mampu ke tak.. Aku xdek kelebihan dlm management..diri aku pun aku tak termanage, ape lg nk manage projek yg gunakan duit rakyat..Aku mohon kekuatan dari Allah..Moga2 mmg ini tempat yg terbaik utk aku,dan aku dpt pikul tanggungjwb aku ni dgn sebaik baiknya..

Banyak sebenanye aku nak cerita.Tapi aku mmg tak sempat kalau nk menaip pjg lebar sekarang ni.Walaupun xde la bz sgt pun lg sekarang ni..Cuma rasa tak sedap nk guna kan kom ni utk tulis blog..Mungken dh lame2 nnti biase la kot..hee..

Ok,doa kan aku ye..Moga2 dapat jadi org yg bertanggungjwb dlm bekerja menggunakan duit rakyat ni...Series..memang lain rasenye..Rase mcm kalau buat tersilap sikit, mcm membygkan duit berjuta2 rakyat aku terpaksa korbankan..(termasuk curi masa tulis blog nih.hehe..) Ok la..nnti2 aku cerita lg..

2 comments:

  1. ye amat bersalah membazirkan duit rakyat...
    kan bagus kalau kau sedar sejak kau study dulu...
    byk sebenarnya kita gne duit cukai rakyat...
    pastu malas nk blaja~

    tp kalau nk blog2 ni, boleh kot...mnyumbang untuk rakyat juga kan?
    kalau niat baik takpe...
    (hihii...matlamat menghalalkan cara dh ni~ :)) )

    selmat berjaya~

    ReplyDelete
  2. sekali bace komen ko..aku trus nk menjawab.. "elleh..PTPTN..kene byr balikk..siap interest tggi lagi tu..huh!"

    Tapi bile bepikir panjang...Alamak!!!aku dpt JPA!!lupe!!(mengenang blk saat2 berpoya2 tak belajar asek berhibur tak ingat Tuhan..)

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails