Monday, May 11, 2009

Hari terakhir bekerja sebagai designer...

Hari ni hari terakhir aku dekat BW nih... Betul2 genap setahun aku kerja dekat sini..
Department aku tggl dua orang je lepas ni..kerja utk design structure byk jugak tu..harap2..cepat la dpt pengganti aku..

Terima kasih sgt2 dkt bos aku n senior engineer aku..ilmu yang aku dpt dari diorg,mmg x terbalas..Semoga Allah bg rezeki yg melimpah dkt diorg... ^_^ Aku dh hand over semua kerja2 aku..n harap2 takde ape2 masalah dgn projek2 yg pernah aku handle..Insyaallah...

Tggl Beena sorg2...Harap2 die akan jd engineer yg berjaya ^_^ Jiayou Beena!!nnti kite g jln2.. \0/

Ohh yee..td dpt besdei present dr kwn aku...hadiah harijadi yg dh lambat gile..huhu..n coklat dr china(bkn dr china pon..klia sebenanye..xpe la..janji ingat...) Thanks!!! \0/





huhu..gamba tak terang sgt...amek dr hp... =p Lapor diri isnin depan 4 hari tak keje...yey!!\0/

6 comments:

  1. hehe dh mkn 2 cekelat tu...
    anya nk lagi bleh x???
    hehehehe =p

    ReplyDelete
  2. aku g tepeng smlm..arini br rasa korg tade..haha..gembiranyeh aku..keke..aku tapau siap2 ns grg hangit kwsg kang xbli posa plak tghari nanti..aku upload gmb korg nanti kat blog aku yg membosankan..jgn lupa aja animation kalo ko da tau..daaa

    ReplyDelete
  3. Aeh..bape lame ko kene tapau ni..kene cari jiran meja cpat2 nih..kalau tak bertapaukan nasik grg la tiap ainih...huhu..
    G rehat ngn zang!=p sile cantekkan blog.haha~

    ReplyDelete
  4. sabar laa syg..i ngah blaja laa ni wat blog..auumm..haha..weh comment laa blog aku..tau ahh da gomen..

    ReplyDelete
  5. haha!!yeee yeee...nnti aku komen..

    ReplyDelete
  6. cane nk tuko font kat post comment ni..tak reti ah

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails