Thursday, May 14, 2009

Blog Beena & Buku...

Siapa Beena nih?hehe...My ex office mate.. Die baru nk berjinak jinak buat blog nih.. Aku cuma sempat turunkan ilmu jd blogger ni,suku je kat die...(Padahal..macam la aku terer sgt..hee..)

Ohh yee..Die ada letakkan post psl hari last aku dekat opis..singgah2 la yee... ^_^ blog beena..

OHhh yee...dekat belah kanan blog aku ni..aku ada tambah lg satu section...Pasal tajuk buku ^_^
Jom kongsi2 tajuk buku...Aku suka semua jenis buku..Tapi,jalan cerita nya kena best la kan? kalau tak..baru satu perenggan..Memang aku dh tak terus kan la..hehe.. =p Bgtau la aku kalau ada tajuk buku yg menarik.. boleh tambah2 kan koleksi... ^_^

Korang kalau nk aku bg sinopsis utk buku2 yg aku bace pon bole... ^_^

3 comments:

  1. smlm aku nampak aba g meja ko..die bediri je lama dpn kom ko..munken tgh mengenang nasebnyeh ditingglkn byk kije..keh3

    ReplyDelete
  2. ehhh kak ayu bg door gift kat org opis..nyeh3

    ReplyDelete
  3. huhu~x byk dh koje aku...tp xtau la kalo ade yg aku lupe.. =p

    alaaa...postkan la tuk kitrg door gift tu... =p

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails