Saturday, March 7, 2009

Kene TAG - About Me -

Kene TAG??sebenanye..aku x paham pun TAG tu ape..hehe..tp Shida tetibe ym aku,ckp aku kene TAG...Err...aku yg blur pun trus tanye panjang lebar TAG tu ape..haha!!Saye budak baru belajar.. =p Bile dah tau..adehh..malas nye nak buat.. =( Tp..oleh sbb die buat name aku Nas Hanim Yang Cute...Aku trus semangat nk buat!!!!!!!!!!!!! \0/

1. List the rules on your blog.

-kene ade perasaan suke nak tau info pasal ISLAM =p

- kene ade perasaan nak tau pasal AKU..haha!!

- kene suke dgr genre NASYID!! (best ape...kalau kene dgn liriknye..leh menginsapkan..=p)

- korang kene join mood aku..kalau post aku bersemangat..korang pun kene bersemangat..kalau aku tengah lengai,lemau,n sadis..Marilah kite bersame2 ke dlm mood tu..kehkeh... ^_^

- sile2 lah ikut rules ni ye.....Ganbatte!!! \0/

2. Share 7 facts about yourself on your blog.

- Jadi org yg pendiam,pemalu n membosankan bile tak kene dgn klik yg sesuai or org yang baru kenal.... Tp jd hyper agresif kalau lepak dgn org yg sekepala...

- Selalu nak berubah jadi org yg baik..Tapi selalu je x berjaye.. =p

-Suka PINK...Suke rame rame.. ^_^

-Susah nak hafal lirik lagu...(percaye tak?suke mcmane pun aku dkt satu2 lagu tu..aku mmg x leh nk hafal penuh...=p)

- Diam bile marah...Kadang2 rase darah naik smpi kepala...Jgn bg aku ckp kalau aku marah..bole tebalik ape je yg ade kt keliling aku...N kalau marah...3 blok kolej boleh dgr suare aku... setuju x aku kene diam? ^_^

-Dulu..kawan(lelaki) aku penah ckp...setinggi tinggi ego die..tinggi lg ego aku...Errrr...(nail biting) TERUK sgt ke aku??

- CHOOSY =p

3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.

Quirks tu hape????jap!!tgk kamus...=p menurut kamus apentah aku tgk td...Pembawaan..erk!lantak la..hentam je la...

- Aku tgh angguk mengiyakan..tp x semestinya hati aku setuju....(paham ke??)

- Tak suka satu2 topik yg dibincangkan, dlm mase sesaat aku bole tibe2 tukar topik lain.. =p

- Hati bole berubah tibe2...unexpected... "Hati manusia ade dekat dua jari Allah..Bila2 masa je boleh dibolak balikkan.." Kalau aku teringat ayat ni bile time hati aku tengah x tenang..aku trus besemangat blk.. ^_^

- Tibe boleh naik angin kalau tersentap dgn satu2 ayat... Kalau teringat nk istighfar...cepat la coolnye...

- Dah la 4...maleh nk pikir..haha!

4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.

Kapten Kanpai!!!

Maze Yang bakal ke PLKN

Fara Aliya (munken kalau salah eja,aku kene sound lg..uhuk uhuk

3 dah la..mcm la aku ramai no kenalan blog2 ni..haha! =p

5. Link the person who tagged you.

Cikgu Kanak2 Shida


6 comments:

  1. aduh!
    aku pun kne~
    kalau ada bnde2 sensitip2 tu aku tapis2 ye...
    haha.

    ReplyDelete
  2. salah eja lagi!!!
    ALIA bkn aliya!!
    WAE?! nape diriku di TAG!

    ReplyDelete
  3. weh!
    nape entri pas2 ni dh takleh post komen?

    ReplyDelete
  4. I have be familiar with a only one of the articles on your website trendy, and I really like your line of blogging. I added it to my favorites trap stage muster and resolve be checking promote soon. Divert check out my site as well and vindicate me be acquainted with what you think. Thanks.

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails